Overdracht eigendom praktijk per 1 januari 2021

Rob Hofstede heeft besloten per 1 januari 2021 de eigendom van de praktijk over te dragen aan Jaap Mol, fysiotherapeut en eigenaar van My Medical Centre.

Na 1 januari 2021 zal Rob zelf voorlopig nog wel op een aantal dagdelen in de week in de praktijk blijven werken. Zijn huidige collega’s blijven en daarnaast zult u Sabine Hendriks, een ervaren fysiotherapeute, als nieuwe collega aantreffen.

Het adres en telefoonnummer blijven hetzelfde. Echter, de beantwoording van de telefoon zal door een telefoniste verzorgd worden. Daarnaast zullen er meer mogelijkheden gaan bestaan voor digitaal contact.

Alle Elektronische Patiëntendossiers (EPD) zullen (in overeenstemming met de AVG) worden overgedragen. Mocht u bezwaar hebben tegen de overdracht van uw dossier, verzoeken wij u om ons dat zo spoedig mogelijk schriftelijk (info@fysiopraktijkutrecht.nl) te laten weten.

Aankomende tijd zijn wij druk bezig om de overdracht zo goed als mogelijk te laten verlopen om zo de continuïteit van zorg te waarborgen.

We blijven u graag zien in de praktijk.

Rob Hofstede
Beer Lammers / Coen Rozema / Sabine Hendriks/ 
Menno de Zeeuw