COVID revalidatie

Herstelzorg na COVID-19 infectie

Heeft u nog klachten na een COVID-19 ofwel corona infectie, dan bent u bij My Medical Centre, voorheen Fysio/Manuele therapie Hofstede aan het juiste adres.

Onder begeleiding van de fysiotherapeuten Sabine Hendriks en Beer Lammers traint u in onze oefenzaal. Het is per individu verschillend hoe de restklachten zich uiten. De behandelingen richten zich op het verbeteren we uw conditie, u krijgt inzicht in het doseren van activiteiten en we leren u uw grenzen te bewaken waardoor u minder klachten ervaart.

Sabine Hendriks en Beer Lammers hebben onlangs de nascholing Corona Revalidatie gevolgd waarmee zij u op een adequate manier kunnen begeleiden in uw herstel. Behandeling aan huis is ook mogelijk.

Belangrijk is dat u een verwijsbrief heeft van uw huisarts, zodat de behandelingen worden vergoed uit de basisverzekering. U moet wel binnen één maand na de verwijzing starten met de behandeling. Voor de herstelzorg staat een maximale duur van 6 maanden vanaf de eerste behandeling Een belangrijke voorwaarde is dat u wil meewerken aan een onderzoek naar het effect van de herstelzorg.