Team

Het team Fysio- Manuele praktijk Hofstede c.s. bestaat uit 4 specialisten elk met hun eigen expertise. Hieronder leest u wie onze specialisten zijn en over welke achtergrond zij beschikken. Bij onze fysio- manuele praktijk staan persoonlijke en professionele aandacht hoog in het vaandel. Wij werken één op één waardoor we extra veel aandacht hebben voor de behandeling. Wij adviseren, begeleiden en behandelen klachten aan het houding- en bewegingsapparaat.


Rob Hofstede 

rob Fysiotherapeut, Master Manueel Therapeut, Praktijkeigenaar.

Opleiding: Fysiotherapie, Master Manuele therapie. 2008
Okt 2016: Masterclass gericht verwijzen voor aanvullend onderzoek in tweede lijn, binnen competentie profiel fysio/manuele therapie in het musculoskeletale domein.

April 2017: lid  Nederlandse Vereniging Extended Scope Therapeuten

Sporten: Hockey, golf, tennis en racefietsen.

Behandelmethoden: Uitdagen/ontdekken en bevorderen eigen regie in proces van herstel of leren omgaan met de realiteit van de klachten.

Ervaring: – De Hoogstraat Revalidatie Centrum – Academisch Ziekenhuis Utrecht (UMC) – Sinds 1981 eigen praktijk in Utrecht Oost.

Specialisatie: – Wervelkolom problematiek, rug en nekklachten – Gewrichtsproblemen als gevolg van overbelasting, trauma of verminderde belastbaarheid – Postoperatieve orthopedie en chirurgie aan gewrichten, spieren en pezen – .

Aanwezig: maandag tot en met donderdag van 07.45 – 18.45 uur


 

Menno de Zeeuw

Fysiotherapeut / Manueel therapeut. Msc

Manueeltherapie 2014.

Opleiding: Fysiotherapie 2010

Sporten: Hardlopen, voetbal, fietsen, zwemmen en dansen.

Visie: bewegen is mijn grootste passie. Ik denk dat we er niet meer onderuit kunnen dat bewegen een van de basis elementen is van een gezonde leefstijl. De invulling daarvan kan voor iedereen anders zijn. Daarbij mag en kan heel veel. Als fysiotherapeut wil ik mensen helpen met plezier of voldoening te bewegen.

Aandachtspunten:

  • Motorisch leren en training
  • Pijn educatie
  • Wervelkolom
  • Onderste extremiteit

Doelen.

In het najaar en begin volgend jaar ga ik een cursus kinderorthopedie volgen bij de SOMT. Daarnaast wordt ik trainer van een jeugdvoetbalteam. Ik wil me de aankomende periode meer gaan richten op het ondersteunen van de jeugd bij het uitvoeren van hun beweegdoelen en het opbouwen van goede beweeg gewoontes en een gezonde leefstijl.

Aanwezig: Maandag, dinsdag ( tot 15.00 )woensdag  12.00-  19.30  ,en vrijdag  8.00 – 18.00 uur,
__________________________________________________________________________________

Edwin van Huigenbosch
edwin

Edwin heeft onze praktijk verlaten per eind januari 2017.

Hij is thans nog als fysiotherapeut in het Diakonessenziekenhuis werkzaam. Hij blijft daar onze link om optimale samenwerking tussen tussen 1e en 2e lijn te realiseren.

 


 

Kim de Groot  heeft onze praktijk verlaten per Aug 2018.


Bengt van Breukelen heeft onze praktijk verlaten per Aug 2018  en werkt in Leidsche Rijn.

 

Nieuw in onze Praktijk per 20 augustus :  Fanny Rothstein20181011_130349

 

Nieuwe collega per 10  oktober  2018 :  Ewout  Wijnbergen

nadere info volgt.20181011_171205 (002)