Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog op de agenda! We hechten daarom ook belang aan inschrijvingen in het kwaliteitsregister. Onze medewerkers zijn aangesloten bij de onderstaande branche organisaties:

PrintLogo NVMT-beeldmerk nieuw

Daarnaast zijn wij aangesloten bij stichting Utrechtoostgezond.nl.
Stichting Utrecht Oost GEZond vertegenwoordigd zes huisartsenpraktijken, vier apotheken, vier fysiotherapiepraktijken en twee eerstelijns psychologenpraktijken in Utrecht Oost. Wij zetten ons in om de samenwerking tussen de zorgprofessionals in Utrecht Oost waar mogelijk te verbeteren. Hiervoor werken wij onder meer samen met de ziekenhuizen in de omgeving, zorgverzekeraars en de gemeente.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid vinden wij belangrijk. Wij willen dan ook graag weten of u tevreden bent. Wij nodigen u uit om uw ervaringen te delen op Zorgkaart Nederland (www.zorgkaartnederland.nl).
Ook kan het zijn dat wij u vragen om deelname aan een meting patiënt tevredenheid (CQ-index) door het onafhankelijke bureau Mediquest. Deelname is altijd geheel vrijwillig. Indien u bereid bent mee te doen hebben wij uw e-mail adres nodig, dat wij door zullen geven aan Mediquest. Dit zal niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Mediquest zal u dan benaderen met een aantal vragen over uw ervaring in onze praktijk. Met de uitkomsten kunnen wij zien waar nog verbeterpunten liggen. Wij danken u bij voorbaat voor uw deelname.